Şaklat Ortaokulu
Şaklat Ortaokulu Şaklat Köyü KOCAKÖY/DİYARBAKIR
yok

VİZYON

Çağdaş normların ışığında düşünen, karar veren ve uygulayan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin bireysel farklılıklarına ve bireysel ihtiyaçlarına saygılı, yaratıcılıklarını, fiziksel, duygusal ve zihinsel gelişimlerini destekleyen bir anlayışla, günümüz ve yarının; üretime ve üretene, kendine ve içinde bulunduğu çevreye duyarlı olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2011 yılında 4 öğrencimiz, 2012 yılında 4 öğrencimiz Anadolu liseleri sınavını kazanmıştır. 2015 yılında 3 öğrencimiz iyi nitelikli anadolu liselerine yerleşmiştir. 2016 yılında Teog sınavında ilçe genelinde yüksek ortalama ile ikincilik. 2017 ylında lgsde %10 dilimine 1 öğrencimiz girmiştir

Başlama:08.20 Bitiş:15:05

Kalorifer(Yakıt kömür)

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 69 km. Kocaköy ilçesine ise 6 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün ön tarafı yüksek ovalık arka tarafı ise kayalık az da olsa ormanlık bir bölgedir köyde ayrıca mermer çıkarılmaktadır.Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur.PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik var sabit telefon yoktur.

Sportif Etkinlikler

Okullar arası futbol turnuvası,Sınıflar arası voleybol turnuvası,Okullar arası satranç turnuvası